УПУТСТВО: Садржај блога омогућује да се отворе спискови овде објављених радова и то по књижевним врстама. У садржају је и листа по азбучном реду свега што је на овом блогу објављено. На десктопу и таблету садржај је са десне стране (зове се Странице или Pages), а на таблету је то одмах изнад заглавља блога.

15 November 2023

Волим



Волим


волим живот
волим песму
волим цвеће
волим плаве
волим очи
волим твоје

© Бранимир Перић

Текст може бити преузет и објављен у целини и то искључиво уз поштовање следећих услова: (1) уз навођење пуног имена и презимена аутора и постављање линка са почетне странице овог сајта, (2) без измена преузетог текста и (3) под условом да се преузимање и објављивање не врши у комерцијалне сврхе. Преузимање, копирање и објављивање овог текста супротно наведеним условима представља кршење ауторских права.

Песма Волим похваљена је на 14. међународни натјечај за поезију – Поезија златних стихова: Љетна чаролија, 6. дио који је расписаo издавач из Сплита, Писци и књижевност.


Песма Волим је објављена у књизи Књига Поезија златних стихова: Љетна чаролија, 6. диоПисци и књижевност, Сплит, октобар 2023, стр, 167.


Књига се може купити преко Веб књижаре: POEZIJA ZLATNIH STIHOVA LJETNA ČAROLIJA, 6. DIO, Grupa autora - Web-knjižara (webknjizara.hr)





6 comments:

  1. Овде оставите мишљење о песми.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Topla kratka pesma .Najlepša tema .Voleti

      Delete
  2. Replies
    1. Хвала драги неименовани читаоче! 🖖

      Delete
  3. Izvrsno! Što je više čitaš, više ti je milo oko srca i pjesma postaje snažnija...

    ReplyDelete

Кад дајете коментар а немате налог на Blogger-у (тј. на Blogspot-у), молим вас унесите своје име и и-мејл (ако га имате) да бих знао ко је коментар дао! Хвала.

Порука аутору имејлом

Name

Email *

Message *

Највише читано

Препоручујем вам да прочитате

Порука

Илустровано уз помоћ вештачке интелигенције Dall E 3 Порука Има једно дете усамљено тугу плете остављено у плахте се невидљиве скрило вапи д...